Startpagina
Sites
Resources
FAQ
Voorwaarden
Contact
   


  Wat kost Mr.Cash?
Deelname aan Mr.Cash is geheel gratis!

Hoe meld ik me aan?
Klik hiernaast in het menu op 'aanmelden' en vul het formulier zo volledig mogelijk in

Kan ik na het aanmelden meteen aan de slag?
Direct nadat je jezelf hebt aangemeld, kun je inloggen op de Mr.Cash membersite om daar jouw persoonlijke links en promotools op te halen. Je hoeft dus niet te wachten totdat jouw account is goedgekeurd, je kunt meteen aan de slag

Hoeveel krijg ik uitbetaald?
De tarieven van Mr.Cash zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: 'pay per minute', 'pay per call' en een apart tarief voor de webcamsites zoals TV69 en Mokkelcams. Promotors met BTW-nummer ontvangen de bedragen, vermeerderd met 21% BTW (kolom 1). De aan particulieren uit te keren bedragen zijn inclusief eventuele (door de particulier) verschuldigde belastingen (kolom 2). Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Wanneer krijg ik uitbetaald?
Binnen enkele dagen na de afloop van de maand gaan de betalingen van die betreffende maand de deur uit. Houd er wel rekening mee dat de keuze van jouw bank bepalend is voor tijd die nodig is om de overschrijving te verwerken. (Zo is algemeen bekend dat de Postbank er enkele dagen langer over doet)

Hoeveel links en banners mag ik op mijn pagina plaatsen?
Je mag zoveel banners en links op jouw website(s) zetten als je zelf wilt, maar het is wel in het belang van je bezoekers dat er naast deze links nog voldoende andere content te vinden is.

Wat is spamming?
Spamming is het ongevraagd sturen van e-mail aan een grote groep mensen. Mr.Cash hanteert een 'zero-tolorance policy' jegens mensen die zich bezighouden met spamming. Bij constatering van spamming zal Mr.Cash onmiddelijk passende maatregelen nemen.

Uit welke landen kunnen mensen toegang krijgen tot de sites?
De sites van Mr.Cash zijn toegankelijk voor alle bezoekers uit Nederland en België. Zowel via ADSL, kabel of LAN.

Moet ik een erotische website hebben om mee te kunnen doen?

Nee, iedere website voor volwassenen voldoet. Zo kun je ook met een fun-website hele goede resultaten behalen.

Waarom moeten bedrijven een Kvk- en BTW nummer overdragen?
MrCash B.V. doet zaken met personen die zich als particulier inschrijven of bedrijven die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Een uittreksel uit het handelsregister (niet ouder dan 6 maanden) is hiervoor een voldoende bewijs. Alleen personen of bedrijven aan wie de belastingdienst een omzetbelastingnummer heeft toegekend mogen omzetbelasting in rekening brengen. MrCash B.V. factureert voor de webmasters en mag dus alleen omzetbelasting in rekening brengen wanneer de belastingdienst aan de betreffende webmaster een omzetbelastingnummer heeft toegekend. De omzetbelastingnummers worden vóór de eerste facturering bij de belastingdienst gecheckt.

Heeft Mr.Cash een referentie URL?

Nee, Mr.Cash voorziet niet in het aanbrengen van andere webmasters. Uiteraard zijn we blij met iedereen die een andere webmaster wijst op het bestaan van Mr.Cash, hieraan zijn echter geen vergoedingen gekoppeld.

Mag ik de Mr.Cash foto's op mijn eigen website zetten?
Nee, wegens auteursrechtelijke bepaling is het niet toegestaan om plaatjes te kopiëren en via eigen website(s) te hosten. Uiteraard geldt dit niet voor de door Mr.Cash beschikbaar gestelde banners.

Hoe kom ik aan extra promotiemateriaal?
Als je van mening bent dat je naast het door Mr.Cash beschikbaar gestelde promotiemateriaal nog meer nodig hebt, kun je dit altijd overleggen met Mr.Cash. Onder de rubriek 'direct contact' vind je alle contact gegevens.

Wat is een promocode?
Een promocode is een andere benaming voor de gebruikersnaam, die ervoor zorgt dat Mr.Cash alle door jouw gegenereerde minuten op jouw account geregistreerd worden. Bij het invullen van het aanmeld-formulier mag je zelf een promocode kiezen.

Ik wil mijn persoonlijke gegevens wijzigen. Wat moet ik doen?
Op jouw persoonlijke pagina heb je de mogelijkheid om jouw wachtwoord en e-mail adres te wijzigen. Alle andere wijzigingen kun je per telefoon of e-mail doorgeven aan Mr.Cash.

Help, ik ben mijn inloggegevens kwijt. Wat moet ik doen?
Klik links op 'Wachtwoord vergeten? Klik hier voor hulp!' en vul je e-mail adres in. Je zult nu de promocode en het wachtwoord per e-mail toegestuurd krijgen. Let op: om fraude te voorkomen, moet je hierbij wel het e-mail adres invullen waarmee je bij Mr.Cash bekend staat.

 

neukhoer.nl

ultracams.nl

tienerteef.nl

zuigenslet.nl

spuithoer.nl

pijpmachine.nl


© 2011 Mr.Cash B.V.